Dezvoltare Personala

Te simti obosit? Simti ca nu ai destula incredere in tine? Ai nevoie de ajutor sa-ti sustii ideile? Nu-ti fie frica, vei afla de la noi care este secretul succesului, cum sa-ti modifici viata asa cum vrei si sa-ti stabilesti prioritatile fara ezitari, ca profesionistii. Cursurile ad-hoc de dezvoltare personala “Butelier” te ajuta sa devi alta persoana dupa doar o sesiune de reprogramare NTM (neuro-temporalo-motivationala).

Lectia 1 (si ultima):

Pentru a veni in ajutorul celor care au dificultati in a lua decizii va oferim, cu ajutorul tehnologiei digitale, acest dispozitiv simplu si la indemana oricui de potentare a procrastinatiei*:

zile
0
-283
0
ore
-1
0
minute
0
-3
sec.
-2
-2

Screen Shot 2016-03-02 at 13.02.51

Lasati-va purtati de efectul hipnotic al treceri timpului si veti putea sti in orice moment cat mai e pana e prea tarziu sa participati la concurs si sa castigati premiul cel mare de 2000lei.

Totusi, daca simtiti ca viata nu vi se modifica suficient in timp ce priviti scurgerea secundelor, puteti merge aici pt a verifica inca odata datele de tema sau aici pentru a trimite fisierele de concurs.

* stim ca “procrastinatie” nu inseamna nimic in limba romana dar “lalaiala” parca nu suna bine alaturi de “dezvoltare personala”… (Pleonasm!? : ) )