raspunsuri de la Juriu

Veti gasi aici completarile la raspunsurile de aici.

 

4. Nu exista scara interioara… nu exista nimic in interior din punctul nostru de vedere. Acoperisul cade, pastrandu-se doar coaja exterioara. Nu se poate inca patrunde in spatiu.

5. Pardoseala dintre parter si etaj depinde de structura pe care va merge solutia voastra – lemn, metal, beton. Cerinta este ca terasa sa fie circulabila.
8 Nu exista plan dwg – Cotele generale din planul de situatie sunt cele pe care se va structura propunerea voastra. Dimensiunile de detaliu, goluri, hp-uri. h atic etc pot fi aproximate in aceasta faza a proiectului in care vorbim de o solutie sub forma de PROPUNERE!
9. Greseala de redactare. Trebuiesc planuri pentru fiecare nivel propus. Deasemeni puteti alege voi piesele necesare unei cat mai bune intelegeri de catre juriu a solutiei propuse.
11. Terasa circulabila face parte din cerinta temei, acesta nu exista momentan ci trebuie propusa prin proiect.
13. Se cere pastrarea in cat mai mare masura a fatadei principale si a celor laterale – iluminarea precara este o problema… dar rezolvarea acesteia este tot o parte integranta a cerintei temei de proiectare. Exista astfel variantele de iluminare prin fatada din spate si prin etaj. Fatada dinspre padure poate fi eliminata cat de mult posibil fara limita… aceasta insa, datorita faptului ca avem un zid la o distanta destul de mica nu asigura o iluminare suficienta. Golurile existente in fatadele laterale pot fi folosite pentru iluminare deasemenea.
34. Dupa cum am mentionat in tema de concurs spatiul se doreste a fi multifunctional, astfel o varianta ar fi ca la parter sa existe doua dormitoare fiecare cu baie proprie, cu posibilitatea insa (in cazul schimbarii de functiune), de a transforma unul dintre dormitoare intr-un birou/depozit/hol/bucatarie etc (depinde de functiune) cu o baie pentru utilizatorii spatiului devenit public.